Walsh Construction

View Photos

After successfully working together on a number of projects, Walsh Construction selected Holst to renovate the third floor of their Portland office. The project ensure the space was more efficient but also comfortable and aesthetically compelling.  

Previously, the third floor incorporated many under-utilized spaces. Holst re-imagined the use of the central receiving area and chose to highlight the building’s main attribute—exposed wood trusses—with lighting and an interior framework that aligns with the existing truss work.  Existing office and conference spaces were opened up with additional windows and day lighting.

A place for gathering

The kitchen space was opened and a 20-foot-long island with a hand-troweled milestone counter top was added.

Exposed wood trusses

Newly added offices feel voluminous because of transparent boundaries and the removal of a dropped ceiling.

Client

Walsh Construction

Location

Portland, OR

Completion

2012

Size

2,700 sf